nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Idősek délutánja - képekkel oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Idősek délutánja - képekkel
Ismét, mint az előző 10 évben, minden októberben a legidősebb korosztály összejövetelére, az idősek délutánjára, mint ünnepségre került sor.
A 77 év felettieket hívtuk és vártuk a Hullám Vendéglőbe. Az ünnepség kezdetén készült képekből párat ezúton adunk közre, kedveskedve azoknak, akiknek lehetősége van megnézni.
A rendezvényt támogatóknak ezúton is köszönetet mondunk. A város legidősebb korosztályának pedig ezúton is békességben és szeretetben töltött napokat kívánnak a szervező Köz-Egylet tagjai.


[ 2011.10.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-