nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Ifi futsal - nyertes a Lábatlan! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Ifi futsal - nyertes a Lábatlan!
A bábolnai döntőben sem találtunk legyőzőre, így 24 csapatot megelőzve megnyertük a Komárom-Esztergom megye Futsal U-19-es tornáját.

!!!Megye legjobb ifi futsal csapata a Lábatlani ESE!!!

Ifistáink januárban megnyerték a 16 csapatos Kertműves Ficak Kupát, a hétvégén pedig a megyei Futsal döntőn vettek részt Bábolnán. A selejtezőben 25 együttes adta le nevezését, amit a szervezők 5x5-ös csoportokba sorsoltak, ahonnan csak az első helyezett jutott az 5 csapatos bábolnai döntőbe.
A selejtezőt Esztergomban vettük sikerrel, ahol az FC Esztergomot, a Táti SE II. csapatát, a Sárisápi BSE-t és a Nyergesújfalu csa...patát előztük meg.
A szombati fináléba a Bábolnai SE, a Táti SE I.csapata és a Tatai AC két együttese jutott.
Ahogy az esztergomi selejtezőben, úgy a bábolnai döntőben sem találtunk legyőzőre, így 24 csapatot megelőzve megnyertük a Komárom-Esztergom megye Futsal U-19-es tornáját.
Nagy siker ez a csapatnak, ráadásul ami emeli is az értékét, hogy 19 éves labdarúgónk nem is volt a keretben, tehát fiatalabbakkal értük el ezt az eredményt, amivel kvalifikáltuk egyesületünket a Régiós Futsal Torna döntőjébe is.

Végeredmény:
1.Lábatlani ESE

2.Bábolnai SE
3.Tatai AC II.
4.Tatai AC I.
5.Táti SE

A győztes csapat tagjai: Balla Tamás, Engelbrecht Attila, Deme Tamás, Csizmadi Zoltán, Ladányi László, Suki Sándor, Balogh András, Török Dávid, Balogh András


[ 2016.02.23. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-