nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Ifjúsági információs pont Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Ifjúsági információs pont Lábatlanon

2005. december 15-én ifjúsági információs pont nyílt a Rákóczi Művelődési Házban működő Teleházban. Információval szolgálnak az iroda munkatársai a fiatalokat érintő támogatásokról, továbbtanulási lehetőségekről, hivatalok nyitvatartási rendjéről, a korosztályt érintő pályázatokról, kulturális és szabadidős programokról, az ifjúsággal foglalkozó intézményekről, ifjúsági szállásokról, országos utazási kedvezményekről.

Az információkat folyamatosan frissítik, így naprakész hírekkel várják a látogatókat hétfőtől csütörtökig 14-17 óráig, pénteken 14-21 óráig.

A szolgáltatás térítésmentes.


[ 2005.12.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek