nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Igazgató választás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Igazgató választás
Régi-új igazgató az általános iskola élén

A képviselő testület 2008. 06. 24-i ülésén döntött az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatói posztjáról. A képviselők minősített többséggel a két pályázó közül Balogh Erzsébetet nevezték ki 2013. 08. 15-ig az intézmény vezetőjének.

Balogh Erzsébet szakmai pályafutása:

"Olyan embereket kell az iskolának kibocsátania, akik megtalálják helyüket az életben és szemüket a táguló horizontra függesztve,szilárdan megállnak a lábukon. Ez a feladat: az iskolát minden szinten a legfontosabb közintézménnyé, és minden tanárt a legfontosabb közéleti alakká tenni. Ahogyan ma tanítunk, olyan lesz a holnap."

/Szent-Györgyi Albert/

1976 augusztusától dolgozom az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában. Már az első tanévtől osztályfőnöki tevékenységet is elláttam.

A tanórákon kívül szívesen vettem részt a gyerekek szabadidős tevékenységének szervezésében, s 1981-től a diákönkormányzat (úttörőcsapat) tanári vezetője voltam 1990-ig.

Ebben az intervallumban vette fel iskolánk Arany János nevét (1988). A névadás felvételében kezdeményező szerepem volt, mindig azt gondoltam, hogy a névadóhoz olyan programokat, hagyományokat lehet társítani, amelyek erősítik a közösséget.

Később az osztályfőnöki munkaközösség vezetője lettem, először megbízás, majd a tantestület választása alapján 1992-ig.

Ekkor iskolánkban igazgatóváltás történt, s az akkori igazgatónő, Fesztóry Tamásné bízott meg az igazgatóhelyettesi munkával, amelyet 2003. augusztus 15-ig láttam el. Azóta pedig az intézmény igazgatói posztját töltöm be.

Munkámat 1989-ben Kiváló Munkáért kitüntetéssel ismerték el.

Intézményünkben mindig a demokratikus irányítás szelleme uralkodott.

Szeretném, ha továbbra is ez volna az irányadó. Úgy gondolom, ennek legalapvetőbb személyi feltétele adott, hisz szakmailag jól felkészült tantestüleünk van, jól működő munkaközösséggel, szakmai teamekkel és gyerekközpontú minőségbiztosítással. Tudunk együtt dolgozni, szakmai és pedagógiai problémákat közösen megoldani.


[ 2008.06.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-