nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Igehirdetés 2013. augusztus 18. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Igehirdetés 2013. augusztus 18.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2013. augusztus 18. Évközi XX. vasárnap

Magyarok fénye, Ország reménye, Légy áldott Szent István király!”

Kápolnánk búcsújának ünnepén a boldog emlékű alapítókért és mindazokért imádkozunk, akik e kápolna és a kálvária gondját viseli.

Hétfőn este 7 órakor, Süttőn, plébánián folytatjuk a felkészülést azokkal felnőttekkel, akik korábban nem részesültek valamelyik beavató szentségben – keresztség, bérmálás, szentáldozás -, de szeretnék ezt pótolni. Még lehet csatlakozni a csoporthoz. A diákok felkészülése más módon történik.

Kedden, Első Szent Királyunk ünnepén Süttőn reggel 8 órakor, Lábatlanon pedig a Szent István templomban 10 órakor lesz ünnepi Szentmise, ahol ekkor ünnepeljük az idén 75 éves templom búcsúját.

A naptárból kimaradt, de fontos, hogy másnap, szerdán ugyancsak a kis templomban szentségimádási nap lesz. Szentségkitétel délután 4 órakor, majd este 7 órakor lesz Szentmise. Iratkozzunk föl a hátul kitett papírra!

Csütörtökön Süttőre várjuk a gyermekeket hittanos napra. Reggel 8 órakor Szentmisével kezdünk, és 15 órára végzünk. Ez lesz a nyár utolsó hittanos programja. Köszönet mindenkinek, aki munkájával, a gyermekekkel való foglalkozással, ételek készítésével vagy adományaival segítette a nyár folyamán a napok és a tábor megvalósítását.

Már most apostolkodjunk! Csak az első és az ötödik évfolyamon lesz az órarendbe beépített hittanóra, a többi évfolyamon az eddig megszokott módon lehet jelentkezni és járni a hittanórákra. Jelentkezési lapokat az iskolában lehet kapni.

Szombaton kerül sor a süttői templom nagytakarítására. Bár munkanap, de ha valaki tud segíteni, szívesen látjuk. Találkozó reggel 8 órakor a templomban.

Együtt örültünk az elmúlt hetekben házasságot kötött testvérekkel. Imádkozzunk azokért, akik még ezelőtt állnak! Itt hívom fel figyelmüket a kihelyezett házassági hirdetésekre, és ha kánoni – egyházi szabályokba ütköző - akadályról tudunk, idejében, személyesen jelezzük a plébánosnak!
Egy hét múlva Kroer Barna és Kalmár Zsuzsa kötnek házasságot, míg Kunfalvi Norbert és Pál Zsófia vidéken készülnek házasságkötésre.
A 34. hét liturgikus rendje


Tájékozódhatunk még a kitett szórólapokról, a kihelyezett plakátokról,
illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár
(http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2013.08.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-