nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Igehirdetés 2013. december 15. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Igehirdetés 2013. december 15.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2013. december 15. Advent III. vasárnapja

„.Bizony mondom nektek: asszonyok szülöttei közt nem született nagyobb Keresztelő Jánosnál. De aki a mennyek országában a legkisebb, az nagyobb nála.” /Mt 11,11/

Ma, december 15-én a közszolgálati rádió és televízió segítségével a Katolikus Karitász országos működéséről kaphatunk képet. Ajánljuk jó szándékú ismerőseink figyelmébe a műsorfolyamot!

A mellékletben a ferences atyák által készített, lelki felkészülésünket segítő naptár harmadik heti részét találjuk.

Keressük az alkalmat a Szentgyónásra, hogy Urunk Megjelenése ünnepére tiszta lélekkel érkezzünk! A cyóntatás rendjét alább olvashatjuk.

Régi hagyomány szerint kispapjainkat süteményekkel örvendeztetjük meg az ünnep előtt. Kérjük, hogy aki szívesen bekapcsolódik ebbe az ajándékozásba, a héten, legkésőbb december 21-én, szombaton délelőtt 9 óráig juttassa el a csemegéket a süttői plébániára, a templomokba, illetve az ismert gyűjtőhelyekre.
Az 51. hét Szentmise-szándékai, liturgikus rendje

Süttő 16. Hétfő 18:00
Piszke 17. Kedd 6 óra!!!
Süttő 19. Csütörtök 6 óra!!!
Lábatlan 20. Péntek 18 óra + Mészáros Gyuláné Paula 2. évf.
Lábatlan 21. Szombat 18 óra + Wierl Károly, N.: + Mária és vejük: +Zoltán
Süttő 22. Vasárnap 8 óra
Piszke 22. Vasárnap 3/4 10 óra + Paptestvér

Gyóntatás rendje

Süttő Hétfőn 17 óra 40 perctől a
Szentmiséig
Piszke Vasárnap, a Szentmise után
Lábatlan Pénteken 17 óra 40 perctől a
Szentmiséig

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapokról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár https://www.google.com/calendar/embed?src=njjf15qriqht23h4p9jo1kbb74%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Budapest lehetőségeken keresztül.

ADVENTI KÉSZÜLET 2013.


[ 2013.12.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-