nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Igehirdetés 2013. július 7. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Igehirdetés 2013. július 7.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2013. július 07. Évközi XIV. vasárnap

"...annak örüljetek, hogy nevetek föl van írva a mennyben." /Lk 10,20/

A héten kedden, azaz július 9-én, Piszkére várjuk a hittanos gyerekeket hasznos időtöltésre. Szokás szerint reggel 8 órakor Szentmisével kezdünk, és körülbelül 16 óráig maradunk.

Csütörtökön reggel pedig nem lesz Süttőn Szentmise

A Szentatya karitatív tevékenységére gyűjtöttük a 'Péter-filléreket'. Idén mintegy 35,000 Ft-ot továbbíthattunk a három templomból a testvérek jóvoltából. A http://uj.katolikus.hu/cikk.php?h=1963 oldalon e gyűjtés történetéről bővebben is olvashatunk.

Miután a Bíboros Atya által kinevezett Képviselők esküt tettek, Süttőn holnap este, Piszkén pedig pénteken este tartják alakuló ülésüket. A testületek megújulása jó alkalom, hogy mindannyian fölszítsuk Urunkért, Egyházunkért, Plébániánkért való tettrekészségünket.

A július havi imaszándékokat alább olvashatjuk.
Szentatya 2013. júliusi imaszándékai:
Általános imaszándék: hogy a Brazíliában megrendezésre kerülő Ifjúsági Világtalálkozó minden fiatal keresztényt bátorítson arra hogy az kövessék és hirdessék az Evangéliumot.
Missziós imaszándék: hogy egész Ázsiában megnyíljanak az ajtók az Evangélium hirdetői előtt.

Erdő Péter bíboros atya 2013. júliusi imaszándéka: Hogy Szentatyánk, Ferenc pápa a Riói Ifjúsági Világtalálkozón a Szentlélek hathatós eszköze legyen, és minél több fiatalt elvezessen a találkozásra Krisztussal és az Egyházzal.

Plébániai imaszándékok 2013. július:
Hálából a Dunán lefolyt árvíz kapcsán tapasztalt összefogásért, a segítőkészség megnyilvánulásáért, és azért, hogy nem voltak emberáldozatok. – Jó termésért és a javak igazságos elosztásáért. – A gyermekekért és az ifjúságért, hogy lelki- testi egészségükre váljék a nyári szünidő. – A megválasztott és kinevezett képviselő testületi tagokért, hogy munkájukat mindenkor a Szentlélek vezetésével, a plébánossal együttműködve a közösség javára végezzék.

Lábatlanról érkezett: Gné K.J.: Az aratásban dolgozókért. – Jó termésért. – Házasságra készülőkért. – Gyermekét váró édesanyáért és magzatáért. – Gyógyuló családtagokért és barátokért. – A Sarlósboldogasszony plébániaközösség híveiért.
Süttőről érkezett: B. I.: – Családom egészségéért, és gyermekeim iskolai helytállásáért. Mné V.: Beteg férjem gyógyulásáért. – Családom egészségéért.
Pestszentlőrincről érkezett: B.B.: Hivatásomért. – családomért, családtagjaim egészségéért; a nyári szabadidő értelmes eltöltéséért; imádságban való kitartásért.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapokról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2013.07.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-