nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Igehirdetés 2013. június 9. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Igehirdetés 2013. június 9.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2013. június 09. Évközi X. vasárnap

„Ifjú, mondom neked, kelj föl!” " /Lk 7,14/

Az elmúlt hetek feladatai komoly helytállást kívántak plébániáink tagjaitól. Köszönet az Úrnapjára való készületért, azon való részvételért, illetve az árvíz idején való szép összefogásért!
Jövő héten adunk hálát az elmúlt tanév minden ajándékáért: szép eredményekért és kudarcokért egyaránt.
A héten hétfőn Süttőn, pénteken Piszkén lesz Fehi-Bóra este 7 órától.
Szombaton új diakónusokat és papokat szentel Főpásztorunk. Imádkozzunk értük!
Az imaszándékokat alább olvashatjuk:

Szentatya 2013. júniusi imaszándékai:
Általános imaszándék:
hogy a párbeszéd kultúrája, a meghallgatás és a kölcsönös tisztelet uralkodjék az emberek között.
Missziós imaszándék:
hogy ahol a legerősebb az elvilágiasodás befolyása, ott a keresztény közösségek hathatósan képviseljék az új evangelizációt.

Erdő Péter bíboros atya 2013. májusi imaszándéka: Hogy az édesanyák örömmel éljék meg az anyaság hivatását, és bölcsességükkel erősítsék családjainkat és népünket.

Plébániai imaszándékok 2013. június: A gyermekekért és az ifjúságért, hogy lelki- testi egészségükre váljék a nyári szünidő. – A természeti katasztrófák áldozataiért, a rajtuk segítőkért és a fölismerésért, hogy tisztelnünk kell a teremtett világ rendjét.

Lábatlanról érkezett: Gné K.J.: Érettségizőkért. – Édesanyáért és elhunyt nagyszülőkért. – Egy magzatért és szüleiért. – Házasságra készülőkért. – Bérmálásra készülőkért.

Süttőről érkezett: B. I.: Egy testvérünk testi, lelki gyógyulásáért. – Családom egészségéért, és gyermekeim iskolai helytállásáért. Mné V.: Beteg férjem gyógyulásáért.

Pestszentlőrincről érkezett: D.E.: vizsgázókért; felvételizőkért; a friss házasokért; egyedülállókért; apukámért; egy kedves ismerősünk lelki üdvéért; a hittanos táborért.
Cs.É.: gyermekem testi-lelki egészségéért, szóbeli érettségijének és felvételijének sikeréért; plébánia közösségünkért.
T-né H.K.: családom testi-lelki egészségéért; gondozott családjaimért. – Egy anyukáért, aki novemberben halottan hozta világra magzatát, s az életkora miatt nem vállalhat több gyermeket. Az ő lelki békéjéért
- Egy kisfiúért, aki megszúrta magát egy általa talált injekciós tűvel, amit feltehetően drogfogyasztók dobáltak el. Adja az Isten, hogy ne legyen a kisfiúnak egészségügyi problémája az eset miatt.
B.B.: családtagjaim egészségéért (különösen gyermeket váró sógornőmért); a vizsgák sikeres teljesítéséért; a nyári szabadidő értelmes eltöltéséért; hivatásomért.


[ 2013.06.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-