nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / ÍGY IS LEHET ! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
ÍGY IS LEHET !
A Ságvári Endre utcában 2007-ben átadásra kerülő játszóteret immáron második alkalommal sikerült szépíteni.
Ehhez a munkához nagy összefogásra volt szükség. Ezúton szeretnénk megköszönni Lábatlan Közösségi Céljaiért Alapítvány kuratóriumának, Primusz Péternek, Árkádok Kft-nek, Végh Lászlónak, Gibusz Emilnek,a Süttői Erdészetnek, Holcim Zrt-nek és mindazon a helybelieknek, akik részt vettek a mostani fejlesztésben, újításban. A harmadik éve üzemelő játszótér példa lehet arra, hogy Lábatlanért,a jó célért tenni akaró önzetlen emberek összefogásával, odafigyeléssel meg lehet őrizni értékeinket.
Várunk szeretettel minden kisgyereket,szülőt, nagyszülőt a Ságvári utcai játszótérre!

[ 2009.07.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-