nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / III.Lábatlani Minimaraton oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
III.Lábatlani Minimaraton
A Lábatlani Városi Napok keretén belül rendeztük meg 2010.09.23-án hagyományos futóversenyünket.

Évről-évre egyre több sportolni vágyó ovis, iskolás, felnőtt teljesíti a távot.
Az előző két évben 84, majd 133 indulóhoz képest idén rekord született.
297 mindenre elszánt futó gyülekezett a Gerenday Kertben, a szülőkkel, nagyszülőkkel, óvónénikkel, pedagógusokkal együtt. A csodálatos idő, szép környezet, gondosan előkészített futópálya biztosította a jó hangulatot.
A kerten belül jelöltük ki az ovisok, az első és másodikosok számára a közel 600 méter hosszú távot. Miután beérkeztek, indulhatott a nagyobbak versenye, Lábatlan dimbes-dombos utcáin. A József A.u- Kamberek -Kálvária u -Rákóczi F u. útvonalat a Polgárőrség tagjai biztosították a futók teljes biztonsága érdekében.
Öröm volt látni, hogy ennyien teljesítették a távot, hogy ennyien szurkoltak, ilyen sokan eljöttek. A legtöbb tagot indító egyesületek közötti versenyt a Lábatlani ESE nyerte idén, átvehették a Lábatlani Sirályoktól a vándorkupát.

Köszönöm kollégáim segítségét a verseny lebonyolításában, köszönöm a Polgárőrségnek a biztosítást, köszönöm az óvónéniknek, hogy sok gyereket hoztak az intézményeikből.
Remélem jövőre is legalább ennyi lelkes sportolót láthatunk városunk utcáin futni.
Segítők, támogatók és szervezők: Schrenkné Simon Ildikó, Radnai Péterné, Vörösné Halomi Andrea, Patyi Péterné, Héjjasné Albert Andrea, Schrenk Péter, Szabó Ildikó
Lábatlan Város Önkormányzata, Holcim Hungária Zrt. Szakszervezete, Esztergom-Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás

Az eredménylista megtekinthető ITT.


[ 2010.09.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-