nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / III. Palota Rally 2005 Október 1-2. Várpalota oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
III. Palota Rally 2005 Október 1-2. Várpalota

A dobogó a cél!
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre Várpalotán és környékén a III. Palota Rally mely az Országos Junior Rally bajnokság következő és egyben befejező futama és az év egyetlen murvás versenye.

Városunkat Pehely Balázs – Ambrózy Melinda képviseli majd egy Honda Civic 1.6 Vti-vel. Jelenleg a bajnokság abszolút értékelésében az előkelő negyedik helyet foglalják el egy pont hátránnyal a dobogótól. Hatalmas csatára van kilátás a dobogóért melyre rajtuk kívül még két páros esélyes. Az autó elkészült, minden murvára való beállítást elvégeztek rajta már csak az 56km gyorsasági és 280km össztávot kell teljesíteni és kihasználni az autó adottságait. "Bízunk benne hogy sikerül kiváló eredménnyel végezni és a célban megérdemelten pezsgőzni."

Támogatóik: Viadom Rt., Vonalkód Rendszerház, Holcim Rt, Lábatlan Város Önkormányzata, Piszkenet Kft, Borsi Rally Team és természetesen a haverok, barátok, és a család!


[ 2005.09.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek