nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / III. Palota Rally - beszámoló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
III. Palota Rally - beszámoló

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre az Országos Junior Rally zárofutama Várpalotán ahol városunkat Pehely Balázs - Ambrózy Melinda páros (Honda Civic Vti) képviselte.
Sajnos a technika ördöge megtalálta Őket így az első gyorsasági szakasz elején kiszakadt a bal oldali futómű és csak nagy időhátránnyal tudták teljesíteni a szakaszt.
A szerviz kicserélte a hibás alkatrészt de az időhátrány miatt már nem volt értelme a folytatásnak és a páros kiállni kényszerült.
Ezzel a kiállással sajnos elúszott az év végi abszolút 3.hely de az N csoport és N2 kategória 3. helye megmaradt mely hatalmas eredmény számukra.[ 2005.10.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-