nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / III. Tarnóczi Imre Up-Kupa oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
III. Tarnóczi Imre Up-Kupa
Öt egyesület küzdött a végső győzelemért, amit végül megérdemelten LÁBATLAN csapata szerzett meg.
Az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok sorozatban szervezi a régi híres városi labdarúgókról (akik az aktív pályafutásuk után is szolgálták a város labdarúgását vezetőként vagy edzőként) elnevezett tornákat, főleg utánpótlás csapatoknak.
Ebben a sorozatban lett november 26-án szombaton megrendezve 8-9 éves gyerekeknek Tarnóczi Imréről elnevezett utánpótlástorna.
Öt egyesület küzdött a végső győzelemért, amit végül megérdemelten LÁBATLAN csapata szerzett meg. Feltétlenül meg kell említeni, hogy a tornára rengeteg szülő kísérte el a gyerekeket és végig sportszerűen bíztatták az övéiket. Csapatunk reggel 8-kor útra kelt Piliscsabára egy tornasorozat első játéknapjára ahol a 3. helyet megszerezve indultunk haza. De aztán úgy gondoltuk beugrunk még egy tornára Esztergomba is! :) Ilyet még nem csinált meg egyetlen csapatunk sem! Kicsit tartottam attól, hogy a gyerekek fáradtak lesznek. De rájöttem ezek nem is gyerekek, hanem terminátorok! :) Esztergomban olyat alakítottak mint még soha! A mérlegük 4 mérkőzés 4 győzelem, 13 rúgott góllal, és mindössze 1 kapott góllal az 1. helyet sikerült megszerezniük! A kupa mellé sikerült még egy díjat is bezsebelnünk! Ugyanis a gólkirályi címet Szatmári Kevin kapta, aki 7 találatot szerzett a tornán!
Csapattagok:
Teller Álmos, Ardelan Rajmund, Kloska Mercédesz, Fábián-Nagy Balázs, Szatmári Kevin, Bácskai Zsolt, Kárpáti Péter, Stampf Szebasztián, Bácskai Ádám, Sterczer Balázs

A szülőket is meg kell dicsérnem, mert olyan hangulatot varázsoltak, amire sokáig emlékezni fog a csapatunk! De tőlük nem is várhatunk mást...

Gindl Géza

[ 2011.12.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-