nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Illegális hulladék elhelyezés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Illegális hulladék elhelyezés
Havonta több mint 300.000 Ft kiadást jelent a városnak az engedély nélkül lerakott hulladék elszállítása.Szigorodó büntetések.

Az egyes szabálysértésekről szóló 218/1999. (XII.28.) Kormány rendelet  szerint

"Aki települési szilárd vagy folyékony hulladékot a közterületen engedély nélkül lerak, elhelyez, illetőleg nem a kijelölt lerakóhelyen rak le, vagy helyez el százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.”

A város különböző pontjain kihelyezett konténerek kommunális hulladékkal történő illegális megtöltése jelentős, havonta mintegy 300-330.e Ft-os kiadást okoz a város lakóinak.

A Dózsa Gy. u., Piszkei temető mellett lévő konténer a temetői hulladék tárolására szolgál.

Az illegális hulladékelhelyezés miatt az elmúlt héten G. Béla és M. Zsolt lábatlani lakosok ellen indult szabálysértési eljárás. Az önkormányzat a továbbiakban is szigorú ellenőrzésekkel igyekszik elejét venni a szabálysértéseknek.


[ 2008.11.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek