nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Illegálisan elhelyezett hulladék II. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Illegálisan elhelyezett hulladék II.

2005. március 21-én ismét helyszíni szemlét tartottak a Polgármesteri Hivatal munkatársai a település több pontján az illegális szemétlerakók felszámolása céljából. A sportpályánál, a település külső területein, de még a Rákóczi utat keresztező patak partján is jelentős mennyiségű, több m3 kommunális szemét volt elhelyezve.


Az egyes szabálysértésekről szóló kormányrendelet értelmében, aki települési szilárd vagy folyékony hulladékot a közterületen engedély nélkül lerak, elhelyez, illetőleg nem a kijelölt lerakóhelyen rak le, vagy helyez el százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

A szemlét követően három lábatlani lakos ellen indult szabálysértési eljárás.

Kérünk mindenkit, hogy a hulladékot az e célra fenntartott gyűjtőedényben helyezze el. Évente személyenként 2 tonna építési törmelék a nyergesújfalui hulladéklerakóban is térítésmentesen lerakható.


[ 2005.03.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek