nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Illegálisan elhelyezett hulladékok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Illegálisan elhelyezett hulladékok

Az Önkormányzatnak hétről hétre jelentős kiadása származik az illegálisan lerakott hulladék elszállítása miatt.

2005. január 10-én a Polgármesteri Hivatal munkatársai bejárást tartottak a városban. A település külterületén, erdőiben, utak mellett több ponton helyeztek el hulladékot felelőtlen lakosok. Sokszor a kihelyezett konténer mellé volt a hulladék lerakva, melyet a szél nagyobb területen is szétszórt.

Kérünk mindenkit, hogy a hulladékot az e célra fenntartott gyűjtőedényben helyezze el. Évente személyenként 1 m3 hulladék térítésmentesen a nyergesújfalui hulladéklerakóban is elhelyezhető.

A hulladékot elhelyező személyekkel szemben a Polgármesteri Hivatal szabálysértési eljárás megindítását kezdeményezte.
[ 2005.01.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek