nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Indul a nagy Táblavadászat megyénkben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Indul a nagy Táblavadászat megyénkben
November 1-ig e-mailben jelezhetjük a problémás táblákat, azok helyének pontos megjelölésével, és fényképes melléklettel.

Megyénkben csütörtöktől (október 1.) indul a Táblavadász akció. A Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett program keretében azokat a közúti jelzőtáblákat jelenthetjük be, amik szerintünk nem megfelelő helyen vannak, vagy esetleg már nem is érvényesek.

November 1-ig e-mailben jelezhetjük a problémás táblákat, azok helyének pontos megjelölésével, és fényképes melléklettel. A szakemberek minden bejelentést ellenőriznek, és akár megalapozott, akár megalapozatlan a bejelentés, az állampolgárok minden esetben választ kapnak majd levelükre.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.10.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek