nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Ingyen belépő az Állatkertbe! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Ingyen belépő az Állatkertbe!
Lepje meg gyermekét egy állatkerti sétával! A Fővárosi Állat- és Növénykert ingyen jegyeket ajánlott fel, melyek 2009. március 31-ig használhatóak fel.

A Fővárosi Állat- és Növénykert ingyen gyermekjegyet ajánlott fel azoknak a szülőknek, akik nevük megadásával email-t küldenek az info@allatkertialapitvany.hu címre.

A válaszüzenetben egy egyedi kódszám található, amellyel fel kell keresni a bejáratnál található alapítványi irodát, ott pedig egy 2009. március 31-ig érvényes 2-14 éveseknek szóló gyermekbelépőt adnak a kódért cserébe.

forrás: Állatkerti Alapítvány


[ 2009.02.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-