nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Ingyenes képzések oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Ingyenes képzések
Ápolási asszisztens, gépi forgácsoló, vendéglátói eladó, szociális gondozó, kisgyermek gondozó és nevelő, géplakatos, ápoló és vegyiáru eladó képzések

Újra ingyenes képzéseket indít a Munkaügyi Központ

Széleskörű ingyenes képzési lehetőségekkel várja az érdeklődőket a Munkaügyi Központ Dorogon. Romanek Etelka kirendeltségvezető a Kék Dunának elmondta, hogy folyamatban van a képzőszervek által benyújtott pályázatok feldolgozása. Képzések indulnak újra munkát vállaló anyukák, regisztrált álláskeresők, pályakezdők, az idősebb korosztályba tartozók és az alacsony iskolai végzettséggel rendelkezők számára is. A tanfolyamokon való részvétel javítja a résztvevők elhelyezkedési esélyeit. Az érdeklődők további információt a kirendeltségen kaphatnak.

A központban tavaly ősszel is számos térítésmentes képzés zajlott. Az állástalanok akkor ápolási asszisztens, gépi forgácsoló, vendéglátói eladó, szociális gondozó, kisgyermek gondozó és nevelő, géplakatos, ápoló és vegyiáru eladó képzéseken vehettek részt.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.03.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-