nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Ippon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Ippon
Francia vendégek a judo edzésen

2008. május 16-án a judo edzésünkön francia vendégek vettek részt. Esztergom testvérvárosának Cambrenak a judokái tartózkodtak hazánkban és egy közös edzés erejéig vendégeink voltak. Nagyon jó hangulatú edzésen vettünk részt, amit remélünk további tartalmas kapcsolat is követni fog.

Eredmények:
Május 18-án Baján rendezték a serdülők utosó nemzetközi válogató versegyét, ahol szakosztályunk Hédai Melánia révén volt érdekelt. Ha már ott volt, akkor a mezőnyt 57kg-ban le is iskolázta. Megszorításnélkül nyerte a versenyt, így rangsor elsőként képviseli hazánkat, a június utolsó hétvégéjén, Győrben rendezendő serdülő Világ kupán, és az aszt követő edzőtáborban.
 
Fizel József

edző


[ 2008.05.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek