nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Irány az Egyetem! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Irány az Egyetem!
Aranyos sikerek a Herman Ottó országos természetismereti versenyen. 128 gyerek mérte össze tudását a Műszaki Egyetemen megrendezett döntőn.

A 2008 /2009-es tanévben is részt vettünk a Herman Ottó országos természetismereti levelezős versenyen. A legügyesebbek vehettek részt a budapesti Műszaki Egyetemen a döntőn. Iskolánkat két természetbarát szakkörös tanuló képviselte Június 7-én 220 iskolából 646 diák volt jelen. Közülük 81 iskolából 160 harmadik osztályos, 72 iskolából 128 negyedik osztályos kisdiák mérte össze tudását. Ők képviselték a legfiatalabb korosztályt, hiszen a felső tagozat évfolyamairól is voltak több százan.
Iskolánk diákjai közül 8. lett Vass Virág 3. osztályos és 6. lett Imre Bence 4. osztályos tanuló.
Nagyszerű eredményükhöz gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

Csaplárné Kapu Eszter
Felkészítő tanár

forrás: aranyisi.hu


[ 2009.07.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek