nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Iskolafestés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Iskolafestés
Három napon keresztül festettünk, csinosítottuk intézményünket, a belső munkákon kívül az udvari padokat és asztalokat is átfestettük

A tanév megkezdése előtt felhívással fordultam a szülőkhöz, hogy aki ráér, segítsen az iskola festésében. Kérésemre sokan jelezték, hogy szabadidejükben, szabadságuk alatt vagy éppen munka után szívesen segítenek.
Célunk az volt, hogy a 2014/15-ös tanévet tiszta és rendezett körülmények között tudjuk elkezdeni. Köszönetemet szeretném kifejezni mindazoknak, akik munkájukkal, adományaikkal hozzájárultak e nemes cél megvalósításában. Külön szeretném megköszönni Dinnyés István Polgármester Úr támogatását.
Három napon keresztül festettünk, csinosítottuk intézményünket, a belső munkákon kívül az udvari padokat és asztalokat is átfestettük.
A munkákban a szülői munkaközösség vezetője Lohner Péter, az iskola dolgozói és tanárai, a nyári közmunka programban dolgozó diákok, a Hivatal közhasznú dolgozói, a Fülöp család és a Koloszár család, Horváth László, Vámos László, Hoffmann Richárd, Schrenk Péter vettek részt.
Az anyagokra a fedezetet a KLIK Esztergomi Tankerülete, Molnár Zoltán, a Szülői Munkaközösség és Dinnyés István biztosították.

Köszönet még egyszer az önzetlen munkáért és támogatásokért.
Schrenk Péter Igazgató


[ 2014.09.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-