nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Iskolai Alapítvány 1% oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Iskolai Alapítvány 1%
Az Arany János Ált. és Alapfokú Művészeti Iskola Alkotó, Tehetséges Gyermekekért Alapítványa köszönet mond azoknak, akik adójuk 1 %-val támogatták
Az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Alkotó, Tehetséges Gyermekekért Alapítványa köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik adójuk 1 %-val támogatták 2011. évben.
A befolyt összeget, mely 310.228.-Ft, a versenyek díjazására, az Arany-nap alkalmából kiosztott vásárlási utalványokra, tanulmányi kirándulásokra,
és a kimagasló tanulmányi eredményt elért tanulók év végi könyvjutalmazására fordítjuk .
Kérjük, hogy adójuk 1 % - val idén is támogassák alapítványunkat.

Köszönettel: Alapítvány Kuratóriuma

Adószámunk: 18614567-1-11


[ 2012.02.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-