nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Iskolai hírlevél 2013. március oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Iskolai hírlevél 2013. március
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya 2x1 hetes kortárssegítő „Biztonság szigete” tábort szervez 2013. júniusában.

Iskolai hírlevél letölthető formában
Tisztelt Pedagógusok, Diákok!

E havi hírlevelünkben a TÁMOP 5.6.1-C pályázaton nyertes Provictim program keretében szervezett Biztonság szigete nyári táborunk felhívását tesszük közzé. Az ingyenes táborozáson kortárs segítőket készítünk majd fel. A kortárs segítés az egyik leghatékonyabb bűnmegelőzési módszer: a sok információval „felvértezett” segítőkhöz nagyobb bizalommal fordulnak a korosztályához tartozók, mint egy felnőtthöz, vagy idegen segítőhöz.

A pályázat kiírásával szeretnénk azokat a tanulókat elérni, akik érdeklődnek a bűnmegelőzés és a segítés iránt. Azt várjuk tőlük, hogy a táborban elsajátítják az ehhez szükséges tudást, és majd az iskolájukban alkalmazni is fogják.

Kérjük az osztályfőnököket, hogy ismertessék a gyerekekkel a lehetőséget, és segítsék azon tanulókat, akik szeretnének részt venni.

2013. őszére tervezzük a Biztonság szigete ifjúságvédelmi program pedagógus képzését, ajánljuk, hogy egy– egy iskolából tanuló és tanár is vegyen részt a programban.

A programról bővebben a http://www.police.hu/komarom/bunmegelozes/kom_091015_02/kom_110909_01 linken olvashatnak, vagy bővebb felvilágosítást adunk a 34/517-755 telefonszámon és a bunmeg@komarom.police.hu e-mail címen.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság
Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztály
34/517-755

A Provictim TÁMOP 5.6.1-C pályázat keretén belül a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya 2x1 hetes kortárssegítő „Biztonság szigete” tábort szervez 2013. júniusában.

I. turnus 2013. június 17-21.
II. turnus 2013. június 24-28.

Tata, Öreg tó Klub Hotel és Ifjúsági szállás
2012/13-as tanévben 5. és 6. évfolyamos általános iskolás tanulók
A tábor ingyenes, a bejutáshoz egy pályázati művet kell elkészíteni a táborozni kívánó diákoknak az alábbiak kategóriák valamelyikében:

• 1 db bármilyen módszerrel elkészített A/3-as méretű plakát
vagy
• 1 db 8 diából álló power pointos előadásvázlat
vagy
• 1 fekete-fehér, vagy színes fotó tetszés szerinti méretben
vagy
• 1 db legalább 4 A/5 –ös oldalból álló fekete-fehér, vagy színes képregény

Választható témák:

- Az internet veszélyei
- Hogyan tudok segíteni a kortársaimnak, ha valamilyen problémájuk van?
- Hogyan kerülheti el a korosztályom, hogy bűncselekmény elkövetője, vagy áldozata legyen?
Minden téma elkészíthető bármelyik technikával. A szakmai zsűri által kiválasztott legjobb 40 mű elkészítőjének nyereménye az ingyenes tábori részvétel a két turnus valamelyikén! Minden pályázó csak 1 művel vehet részt a programban!

2013. április 15.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztály
2800 Tatabánya, Komáromi u. 2.
vagy
bunmeg@komarom.police.hu

A beküldött pályaművek mellé minden esetben ki kell tölteni a mellékelt pályázati adatlapot is! Az adatlap nélkül érkező pályázati műveket nem áll módunkban elfogadni.
További információk: 34/517-755 telefonszámon kérhetők a Bűnmegelőzési Alosztályon, a részletes pályázati kiírás és az adatlap letölthető a www.police.hu/komarom honlapról a Bűnmegelőzési rovatból, illetőleg a www.provictim.hu oldalról.


[ 2013.03.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-