nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Ismét baleset oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Ismét baleset
Csütörtökön a reggeli órákban ismét baleset történt a 10. számú főút lábatlani szakaszán.

2008. szeptember 25-én, csütörtökön a reggeli órákban egy Nyergesújfaluról Lábatlan irányába haladó Renault típusú személygépkocsi  a Vasbetonipari Zrt. közelében  egyelőre ismeretlen okból a szemből jövő tehergépjármű utánfutója alá sodródott. A személygépkocsiban ketten ültek, személyi sérülés történt. A helyszínelés a reggeli órákban a főúton jelentős fennakadást okozott. A mentésben a rendőrség, tűzoltóság és a polgárőrség tagjai is részt vesznek.

Kapcsolódó link:

Baleset-

-Polgárőrség-


[ 2008.09.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek