nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Ismét egy sikeres judoverseny, ezúttal Zircen oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Ismét egy sikeres judoverseny, ezúttal Zircen

A tokodaltárói és a lábatlani judosok, az elmúlt hétvégén Zircen vettek részt versenyen. Több súlycsoportban, jó mérkőzések voltak. A jók közül is két judokát kell kiemelni.

Kéner Balázs az, aki mostmár hétről hétre nem ad esélyt az ellenfeleinek, most is minden mérkőzését ipponnal nyerte.
Hédai Melániáról már lassan nem tudunk mit leírni, most is két korcsoportban lett első tetszése szerint játszik az ellenfeleivel. Most is volt olyan edző aki nem engedi tatamira ellene a tanitványát. 10 év alattiak: Ambrus Judit1. helyezett Barna Kinga2. helyezett Király Richárd2. helyezett Király Ramón2. helyezett Molnár Ákos3. helyezett Ambrus László5. helyezett Diák A": Hédai Melánia1. helyezett Serdülő: Hédai Melánia1. helyezett Kéner Balázs1. helyezett Orsós József1. helyezett Nagy Márk2. helyezett[ 2006.04.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek