nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Ismét Fizel József a judósok élén oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Ismét Fizel József a judósok élén
Október 1-től ismételten én vezetem a szakosztály edzéseit. Novemberi versenyeredményeink, hátralévő versenyeink.

Október 1-től ismételten én vezetem a szakosztály edzéseit. Schrenk Péter jóvoltából tarthattunk bemutatókat az iskolában testnevelési óra keretében. November 10-én Galántán voltunk nemzetközi versenyen, ahol 6 ország judokái indultak harcba az érmekért. Sportolóink nem vallottak szégyent a megmérettetésen. Nagy Szelli, Hédai Fanni, Molnár Dani bronzéremig menetelt, Szabó Nikoletta 5. lett.
November 18-án Budapesten, az UTE termében volt megrendezve az idei DIÁK "C" korcsoportos magyar bajnokság. Itt két versenyzőnk indult. Nagy Szelli jól küzdött és a dobogó 3. fokára állhatott, szintén ő, a regionális csapat versenyen, az Észak Dunántúli Régió válogatottjában csapat bajnoki aranyérmet szerzett. A másik indulónk, Molnár Dani, éppen hogy lemaradt a dobogóról és 5. lett.

Még három bajnokság van hátra a csapatnak, Vörös Balázs 24-én a felnőtt 2. osztályban versenyez, 25-én, vasárnap a Főiskolai Országos Bajnokságon indul. December 1-jén Nagy Márk a felnőtt 3. osztályban próbál szerencsét. Ezen a napon a diák sportolókkal Pozsonyban, egy meghívásos csapat versenyen veszünk részt. Majd december 9-én zárjuk a verseny évadot, a hagyományos Tokodaltárói Mikulás Kupával. Gratulálok versenyzőimnek az elért eredményekhez, és sok sikert a hátra lévő versenyekhez.

FIZEL JÓZSEF
III. DAN

[ 2012.11.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-