nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Ister-Granum Eurorégió Fejlesztési Programja 2005. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Ister-Granum Eurorégió Fejlesztési Programja 2005.

Az EURORÉGIÓ egy sajátos határokon átívelő együttmuködési struktúra két vagy több európai ország között.
Az Ister-Granum Eurorégióhoz összesen 100 település tartozik, 216.045 lakossal, melynek több mint két harmada a magyarországi oldalon él.

Az Ister – Granum Eurorégió fejlesztési programjának elkészítése igen fontos lépést jelent a szerveződő eurorégió életében. A magyar és szlovák térségeket magában foglaló kezdeményezés hosszabb időszakot átfogó együttmuködések és egymásra utaltságok tapasztalataira támaszkodva a fejlesztések erőteljesebb koordinációját, közös megvalósítását kívánja véghezvinni. A közös történelmi múlt, a szlovák – magyar kultúra egymásrahatása a gazdasági előnyökön túl emberi és társadalmi szempontból is sok előnyt kínál. Ezeket az előnyöket nem elfedni, hanem kibontani és kihasználni érdemes a térségben élők érdekében. Az Ister-Granum Eurorégió Fejlesztési Programja 2005.
pdf dokumentum.

Forrás: www.istergranum.hu

[ 2005.05.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek