nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Ittas sofőr ? oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Ittas sofőr ?
Baleset a Rákóczi és a Dózsa Gy. u. kereszteződésénél - Kárbejelentés módja

A rendőrséggel folytatott egyeztetés alapján az alábbiakról tájékoztatjuk az érintetteket:

A baleset során több sír megrongálódott, melyek költségét az autót vezető sofőr biztosítója rendezi.A kárigény érvényesítése egynéni úton történik. Az érintett hozzátartozók a Nyergesújfalui Rendőrőrsön kérhetnek igazolást a balesetről, melyet az esztergomi Allianz Biztosítóhoz kell eljuttatniuk. A beérkező kárigénnyek alapján a biztosító szakemberei május végén a helyszínen mérik fel az okozott kárt.

*   *   *

2008. május 16-án 22 óra 45 perckor egy nagy sebességgel a lábatlani Dózsa Gy. úton haladó skoda octavia típusú,  fekete színű személygépkocsi az útpályát elhagyva átszakította a Rákóczi F. úton lévő temető kerítését és több sírt megrongált. Az autóban három személy tartózkodott, feltehetően ittas állapotban, egyikük könnyebb sérüléseket szerzett, két társa sérülések nélkül megúszta. Az autó a temetőben lévő sírokban jelentős károkat okozott. A rendőrségi eljárás folyamatban van.

Az okozott anyagi kár jelentős.


[ 2008.05.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-