nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Itthon is eredményes bemutatkozás teniszben... oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Itthon is eredményes bemutatkozás teniszben...
A megyei II.osztályú tenisz csapatbajnokság őszi mérkőzéssorozatának 2. fordulójában Almásfüzítő B csapata volt az ellenfelünk. A "B" betű nem minősítést jelent, csak megkülönböztetést, hiszen az "A" és a "B" csapat hasonló erőt képvisel. Nagyszerű, valóban küzdelmes meccseken, 2:0 arányban nyertünk. Egyéniben csakúgy mint az előző fordulóban Ácson Csizmadi Zoltán Csapó Jenő ellen 2:0, Héjjas Mihály Karap Ferenc ellen 2:1 arányban győzőtt. A párosra nem jutott idő, sötétedés miatt, így elmondhatjuk, hogy párosunk most érte el története során a legjobb (mondhatni döntetlen) eredményt S.Kovács Béla-Végh Zoltán összeállításban. A hátralévő 1 hazai és 1 idegenbeli mérkőzésre szeretettel várjuk lelkes szurkolóinkat!
Szeptember 11. csütörtök 17.00: Lábatlan-Tata
Szeptember 18. csütörtök 17.00: Almásfüzitő A-Lábatlan
[ 2003.08.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek