nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / IV. Kistérségi sportgála oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
IV. Kistérségi sportgála
2011. március 27. vasárnap Esztergom, Dobó Katalin Gimnázium tornacsarnoka, Gálamérkőzés: Esztergomi Kistérség-Magyar Médiaválogatott

8:00-17:00 óra között

Országos Gyermek Labdarúgó Utánpótlás Torna a 2001-2002-es korosztály részvételével.

Közben 14:00 órától fellép

a Total Dance Tánccsoport (hip-hop és disco)

14:30-15:15

Ünnepi Gálamérkőzés: Esztergomi Kistérség FC - Magyar Médiaválogatott (Maksa Zoltán, Farkasházy Tivadar, Beleznay Endre, VV Leo, LL Junior...)

A sportgála háziasszonya: Marenec Fruzsina

Belépő: 200 Ft

A szervezők a jegybevételből befolyt összeget légzészavarral küszködő bajóti gyermek gyógykezelésére fordítják.

A sportgála alatt az egész napos interaktív játszóházról a lábatlani Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat gondoskodik.

SAJTÓKÖZLEMÉNY
IV. Kistérségi Sportgála

Idén is megrendezésre kerül az Esztergomi kistérség jóvoltából a már hagyományosnak számító kistérségi sportgála. Az idei gála már országos léptékű, hiszen a délelőtt 8.00 órától kezdődő gyermek labdarúgó utánpótlástornán a kistérség településeinek csapatai mellett pályára lép az Újpest, a Ferencváros és a Vác csapatai is. De itt lesz a csapatok között a tavalyi győztes, a tatai Kőkúti Iskola is. Az egész napos sportnap 14.00 órától gála jelleget ölt, hiszen fellép a nyergesújfalui TOTAL DANCE tánccsoport is. 14.30 órától pedig az esztergomi kistérség közéleti személyiségeit tömörítő Esztergomi Kistérség Fc. mérkőzik meg a Magyar Médiaválogatottal. A Médiaválogatottban pályára lép többek között Maksa Zoltán, Farkasházy Tivadar, Beleznay Endre, Cozombolis, LL Junior és még sokan mások. A gálamérkőzést követően a helyosztókkal folytatódik a gyermek labdarúgótorna, amely az eredményhirdetést követően 17.00 órakor fejeződik be. A rendezvény teljes időtartama alatt a lábatlani Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálatnak köszönhetően interaktív játszóház is szórakoztatja a nagyérdeműt.

A Sportgálára a belépőjegy 200 Ft. A szervezők a jegybevételből befolyt összeget egy légzészavarral küszködő gyermek gyógykezelésére fordítják.


A Sportgála időpontja: 2011. március 27. vasárnap.
Helyszíne: Esztergom, Dobó Katalin Gimnázium tornacsarnoka.

LETÖLTHETŐ PLAKÁT

Az előző sportgáláról:

http://labatlan.hu/3-kistersegi-sportgala


[ 2011.03.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-