nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Ivóvízkorlátozás 2006.07.20-án (csütörtökön) oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Ivóvízkorlátozás 2006.07.20-án (csütörtökön)

TISZTELT FOGYASZTÓINK
Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2006. július 20-án. (csütörtökön) a nyergesújfalui Ipari Park ivóviz lecsatlakozási munkálatait végezzük a délelőtti órákban.

Mivel a munka a fő gerincvezetéken történik, a zárás előtt az összes érintett víztározót előre feltöltjük vízzel. Ennek mennyisége azonban véges, ezért a biztonságos ellátás érdekében kérjük, hogy csak a legalapvetőbb szükségletek kielégítésére használják az ivóvizet. Támogató együttműködésüket megköszönjük.

Lábatlan, 2006. július 18. Hétforrás Kft.


[ 2006.07.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek