nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Járda felújítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Járda felújítás
A Holcim "Együtt a közösségért" önkéntességi program következő állomása Lábatlanon a termelési kollégák részvételével május 9-én folytatódik.

Tisztelt lábatlani polgárok!

A Holcim 100 éves évfordulójára meghirdetett "Együtt a közösségért" önkéntességi program következő állomása Lábatlanon a termelési kollégák részvételével folytatódik. 2012.05.09.-én.

1988-ban járdát építettünk a Dózsa György út alsó szakaszán a temető mellett végig társadalmi munkában. A megépített járdaszakaszból tönkrement kb. 50 méter az oda parkoló nehéz tehergépjárművek által.
Most ezen szakaszt építjük újjá, mert a töredezett betonjárdán igen balesetveszélyes a közlekedés. A temető bejárata előtti részen kialakítunk még kőzúzalékos gépkocsi beálló részt is.
A munkálatokkal összefüggésben a járda átépítendő szakasza lezárásra kerül. A temető felső bejárata előtt is útépítési munkálatok lesznek, ezért kérjük az érintetteket, hogy ez idő alatt a Rákóci úti és a Milleneumi park felőli bejáratokat vegyék igénybe.
A munkák az Önkormányzattal egyeztetett módon történnek és a szükséges lezárásról is a Polgármesteri Hivatal gondoskodik.
Minden közlekedőtől megértést kérünk ezen időszakban. Az új betonburkolat megszilárdulása után a járdán a közlekedés biztonságosabb lesz.
Köszönettel:

A Holcim Zrt munkavállalói Lábatlan Város Önkormányzata

[ 2012.05.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-