nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Járda felújítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Járda felújítás
Nem is szükséges indokolni, hogy miért kerül sor a Dózsa György út menti járda Piszkei temető környéki szakaszának felújítására.

FELJÚJÍTÁS

Aki nap, mint nap használja, annak nem is szükséges indokolni, hogy miért kerül sor a Dózsa György út menti járda Piszkei temető és Dózsa György út 6. szám alatti ingatlan közötti szakaszának felújítására. Az elhasználódott, néhol széttöredezett beton járófelület, a temető melletti szakaszon a kiemelt szegély hiánya balesetveszélynek teszi ki az járókelőket.

Mindezek ismeretében határozta el a település képviselő-testülete a járda felújítását, melynek érdekében 2015-ben és 2016-ban is pályázatot nyújtott be. Sajnos ezek a pályázatok nem nyertek támogatást. A képviselő-testület a járda felújítás költségeinek fedezetét 2016. évi költségvetésében biztosította, így a támogatás elmaradása ellenére sor kerülhet a munkák kivitelezésére. A felújítás augusztus 22-ével veszi kezdetét és várhatóan az iskolakezdésre elkészül. A munkavégzés során a gyalogos forgalom részlegesen elterelésre kerül.

[ 2016.08.17. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-