nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Játszótér avató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Játszótér avató
2010. október 22-én került sor a pályázat keretében megvalósított játszóterek átadására a Piszkei és Zalka M. lakótelepeken.
2010. október 22-én került sor a KDOP-3.1.1/C-09-2009-0014 sz projekt keretében megvalósított játszóterek átadására a Piszkei és Zalka M. lakótelepeken.
A megjelenteket Dinnyés István polgármester úr köszöntötte, rövid műszaki ismeretőt tartott Ercsey Áron a kivitelezést végző Extreme Park Kft. ügyvezetője.

Az engedélyezési szintű terveket a Quali-Sun Garden Kft. készítette.
A kivitelező a tatabányai székhelyű Extreme Park Kft. volt.
A műszaki ellenőrzést az Ell-Terv Kft. részéről Ludvai Tibor végezte.

A játszóterek kialakítása a terveknek megfelelő ütemben és minőségben valósult meg. A játékok kiválasztásánál elsődleges szempont volt a tartósság, sokoldalúság és a biztonság. A kiválasztott elemek élettartama nagy, a garancia teljeskörű.
A játékok mellett elhelyezésre kerültek padok, szemétgyűjtők, kerékpártárolók, ívókutak. Mindkét játszótér kerítéssel védett, zárható, így csakis nyitvatartási időben látogathatóak. A játszóterek nyitásáról és zárásáról minden nap gondoskodunk. A nyitás és zárás időpontját évszakokhoz kötötten határoztuk meg.

A helyszíneken elhelyezésre kerültek a projekt fontosabb információit tartalmazó „D” típusú emlékeztető táblák.

A 2 helyen megvalósuló beruházás
-tervezett összértéke: 36.015.550 Ft,
-melyből az Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség által nyújtott Európai Uniós és hazai támogatás 32.413.995 Ft,
-a 3.601.555 Ft önerőt Lábatlan Város Önkormányzata a 2010. évi költségvetéséből biztosítja.

A honlapon olvasható a játszóterek használatával kapcsolatos szabályzat, melynek betartását kérjük mindenkitől.

-PH-


[ 2010.12.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-