nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Játszóteres pályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Játszóteres pályázat
Játszóterek létesítésére pályázik Lábatlan. A Zalka és a Piszkei lakótelepre tervezett gyermekparkok kiépítéséhez 10 százalék önrész kell

Két új játszótér kialakítására nyújt be pályázatot a Közép-Dunántúli Operatív Programhoz Lábatlan önkormányzata. A Zalka és a Piszkei lakótelepre tervezett gyermekparkok kiépítéséhez 10 százalék önrészt kell biztosítania a testületnek. A város önkormányzata a játszóterek létesítéséről a városban élő 14 éven alul gyermekek hozzátartozóit is megkérdezte még júliusban.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.11.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-