nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Jubilál a nyergesi iskola oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Jubilál a nyergesi iskola
Jövőre lesz 100 éve, hogy felépült a Kossuth Lajos utcai iskola és megkezdődött benne az állami népiskolai oktatás Nyergesújfalun.

Jubileumi évfordulóra készül a nyergesi iskola

Jövőre lesz 100 éve, hogy felépült a Kossuth Lajos utcai iskola és megkezdődött benne az állami népiskolai oktatás Nyergesújfalun. Addig a templom mellett, a mai óvoda helyén működött az egyházi iskola a településen.

Az évforduló alkalmából megemlékezést és kiállítást rendeznek, valamint a Helytörténeti Olvasókönyv 6. füzeteként megírják az elmúlt 100 év történetét is. A megemlékezéshez a lakosság segítségét is kérik Nyergesen. Az egykori diákoktól régi tablókat, fényképeket, tankönyveket, füzeteket, tanszereket és egyéb emlékeket várnak a szervezők.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.09.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-