nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Judo edzés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Judo edzés
A Lábatlani Egyetértés Judo Szakosztálya, várja a sportolni akaró fiatalokat edzéseire!

A városban két helyen tartunk edzéseket!
A legfiatalabbaknak, az óvodásoknak, a Zengő Óvoda tornatermében SZERDÁN 15-16-ig.
Itt a gyerekeknek elsősorban az eséseket tanítjuk meg, valamint a mozgásukat és a fegyelmüket próbáljuk fejleszteni.
Az iskolásoknak, valamint az idősebbeknek az Arany János iskola tornatermében tartjuk az edzéseket. HÉTFŐN 17:00-19:00, SZERDÁN, 17:30-19:00, PÉNTEKEN 17:30-19:00 óra között.
Itt a judo sportág alapjaira és a versenysportra neveljük a fiatalokat.
Szakosztályunk az elmúlt időszakban nagyon sok szép eredményt ért már el és ezeknek az eredményeknek a követőit szeretnénk megtalálni. Volt már szakosztályunkban Magyar Köztársaság "jó tanuló, jó sportolója". Junior világbajnokság 2., EORV 1. helyezett. Serdülő Világ Kupa 2. helyezett. Az elmúlt évek során 23 magyar bajnoki címet és 31 bajnoki érmet szereztek versenyzőink diáktól felnőtt kategóriáig.

Edzéseinket, sensei id. Fizel József, III. danos, a Magyar Judoért emlékérem ezüst fokozatának kitüntetettje, senior EB 5. helyezett edző tartja.

Szeretettel várunk mindenkit sorainkba! Lábatlani judosok!


[ 2014.01.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-