nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Judo Szakosztályunk svájci beszámolója oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Judo Szakosztályunk svájci beszámolója

Szakosztályunk immár 4. alkalommal járt a svájci Baar városában Judo versenyen. 05.20-án reggel hatkor indulunk az Alpokon át, csodálatos hegyi utakon jártunk, végtelennek tűnő hegyi alagutakon keresztül. Este 9-kor értünk a szállásra.
Szombaton nap közben Zürichben jártunk kirándulni várost nézni. Vasárnap reggel a mérlegeléssel megkezdődött a verseny.
Elsőként az ifjúsági kategóriát rendezték a csodálatos csarnokban. Ebben a korosztályban a két Batizi testvér vitézkedett. Megemlíteném Sanyit aki szinte már-már svájci specialistának (is) számít mivel negyedik győzelmét aratta. Továbbá a fiatalok között Hédai Melánia érdemel külön említést mivel második útján másodszor nyert.

68 egyesület, 680 versenyző 6 ország. Ezen számok jellemezték nagy vonalakban a versenyt. Ebből a hatalmas számból csapatunk 4. helyezett lett és versenyzőink az alábbi eredményeket érték el. Az eredményeink: 1.Batizi Sándor, Hédai Melánia, Hédai Mónika, Willinger Ivett, Kéner Balázs 3.Batizi Dániel, Balogh Orsolya, Krisztián Izabella 5.Kovács János, Kovács Krisztián, Nagy Márk, Krajcsovszky Bence, Kéner Gergő, Molnár Tamás
Utazásunkat a Kréber Kft. buszával sikerült megoldanunk. A sofőrök roppant szimpatikusak és segítőkészek voltak, velük a teljes utazó csapat nagyon elégedett volt. Köszönjük a Kft vezetésének.
Több támogató segítette a kiutazást: Gáztech Kft, Uniker Profi Kft, Endi Kft, Gibusz Emil, O-ker kft, valamint utoljára de nem utolsó sorban Lábatlan Város Közösségi Céljaiért Alapítvány.
Köszönjük a segítséget! Nélkülük valószínűleg nem tudtunk volna eljutni erre a szép versenyre és nem tudtuk volna a város hírnevét öregbíteni, ill. sportolóink éményeit tovább gyarapítani.

A továbbiakban is szívesen fogadunk mindennemű segítséget, azt hiszem ez a kis csapat ismét beigazolta, hogy érdemes a támogatásra.

Fizel Zoltán
edző
[ 2005.05.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek