nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Kajak-Kenu oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kajak-Kenu
Főtitkári látogatás Lábatlanon

Logo2008. május 20-án Lábatlanon járt a Magyar Kajak-Kenu Szövetség főtitkára, Schmidt Gábor, akit Sujbert Levente egyesületi elnök, Szalai László, alelnök, Abronics Ödön edző és Kiss Gábor, Lábatlan aljegyzője fogadott. A megbeszélés során a főtitkár megismerte a lábatlani vizisport helyzetét, az egyesületi vezetők és a város terveit, feladatait és megtekintette a kajak-kenu szakosztály egy - Szalai László által vezetett - edzését is. A vezetők felmérték az országos szervezet és a Lábatlani Sirályok SE. együttműködési lehetőségeit és távlati célkitűzéseit.
Mint ismeretes a Lábatlani Sirályok Vizisport Egyesület idén januárban kajak-kenu oktatással bővítette tevékenységét elsősorban gyerekek részére, ami a várakozásokon felüli érdeklődést váltott ki a településen. A heti két vizi és tornatermi edzés egyre több gyereket vonz, lehetőséget kínálva ezzel a szabadidő hasznos eltöltésére. Schmidt Gábor főtitkár elimeréssel szól a az egyesület eddigi eredményeiről és támogatást ígért a további tervek megvalósításához.
 

siralyok.labatlan.hu

kajakenusport.hu

kg


[ 2008.05.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek