nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Kajak-kenu Diákolimpia- Szolnok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kajak-kenu Diákolimpia- Szolnok
Az idei versenyszezon első vízi erőpróbája a Szolnokon megrendezett Országos Diákolimpia volt. Június 5-én 70 szabadidős futamot rendeztek a Holt-Tiszán

      A Lábatlani Sirályok ifjú versenyzői már nagyon várták, hogy végre ne csak a szárazföldön, hanem a vízen is megmutathassák, hogy a sok edzés, a kitartó munka nem volt hiábavaló. Az idei versenyszezon első vízi erőpróbája a Szolnokon megrendezett Országos Diákolimpia volt.
     2011. június 5-én 70 szabadidős futamot rendeztek a Holt-Tiszán kialakított 500m-es, 10 sávos versenypályán. Ezek közül a mi 13 versenyzőnk 15 futamban állt rajthoz. Sirályaink olyan szorgalmasan lapátoltak, hogy a különleges kenu-tollat formázó éremből nyolcat sikerült begyűjteniük. A legbüszkébbek Várvölgyi Patríciára lehettünk, aki kétszer állhatott a dobogó második fokára. Egyesben, és Karamán Laurával páros hajóban is másodikként eveztek át a célvonalon. Király Patriknak is két érem került a nyakába, MK 1-ben és Schrenk Mátéval MK 2-ben egyaránt bronzot nyert. Harmadikként ért célba saját futamában Balázs Dávid és Schrenk Ádám, így ők is egy-egy bronzéremmel járultak hozzá a csapat sikeres szerepléséhez.
     Dicséret illeti még Ambrus Juditot, Bugány Márkot, Hacsa Adriennt, Karamán Bettinát, Molnár Viktóriát, Styecz Barnát és Vámos Annát is, hiszen ők is derekasan helyt álltak, és néhányukat csak centiméterek választották el a dobogótól.
Ez a remek teljesítmény, melyet kajakosaink a Diákolimpián nyújtottak, az idei év minden előttünk álló versenyéhez példát és erőt adhat.

Köszönjük Hacsa Attilának a segítségét!
A diákolimpikonoknak gratulálunk és további kitartó munkát kívánunk!

Schrenkné Simon Ildikó és Sujbert Levente


[ 2011.06.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-