nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Kajak-kenu VB Szegeden oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kajak-kenu VB Szegeden
A Sirályok Vízisport Egyesület ifjúsági és felnőtt tagjai vegyesen- összesen 26-an Szegedre indultunk, hol minden kedvencünk vízre szállt
Sukorón az Országos Bajnokságon több ezer ember füle hallatára üvöltötte az összes hangszóró: a Lábatlani Sirályok képviselője menjen a céltoronyhoz!- tudtuk, a verseny elnöke olvassa fejünkre hibánkat, Béla már oktatott is a légzsák jelentőségéről: „Ne három kétliteres flakont tegyetek a hajóba, hanem egy ötliterest! Hiába, a matek nem az ereje.
Már megint ez történt, üvölt a hangszóró, a Sirályok céltoronyba! Torkomban gombóc- nem csináltam semmit, akkor miért van lelkifurkám?- és láss csodát, sehol a várt letolás, egy kupac tiszteletjegyet kaptunk a várva várt Világbajnokságra, ahol minden kedvencünk vízre száll. Na ezt mi sem hagyjuk ki! Ez után már csak egy kis udvarlás Éva néninek, aki kockás füzetben vezeti idegesítő precizitással az összes hazai bajnokság minden egyes nevezését, és máris minden jegyet vasárnapira váltottunk.
És végre a várva várt reggel az egyesület ifjúsági és felnőtt tagjai vegyesen- összesen 26-an Szegedre indultunk egy kis- és egy kicsit nagyobb busszal. Az út pergőn telt, hamar megláthattuk a hatalmas parkolóban várakozó rengeteg autót és csakhamar a bejárathoz jutottunk. Az mindjárt látszott, hogy indokolt a szervezők alapos felkészülése, hisz volt olyan nap, hogy negyvenezren látogattak a Maty-éri pályához. A látvány elmesélhetetlen, minden esetre csodálatos volt a látni, ahogy Csipes Tamara, Kozák Danuta, és az ország kedvence Kovács Kati megküzd a csillogó aranyért. Szerencsére újra találkozhattunk Vajda Attilával, aki láthatóan kifacsarva a fárasztó győzelem után ontotta magából az autogrammokat.
A tikkasztó hőség után jól esett a halászcsárda ebédlőjének hűse, de érdekes, hogy az isteni halászlé tüze sem volt senki ellenére, és ami a nap eredménye a felejthetetlen élményen felül, hogy minden kis versenyzőnk látja, hova vihet a hangyaszorgalom.

Sujbert Levente
Egyesületi elnök

[ 2011.09.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-