nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Kajakverseny oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kajakverseny
Képes beszámoló Nyergesújfaluról

Az elmúlt hétvégén részt vettünk egyesületünk ifjúsági tagjaival a Nyergesújfalun rendezett sportnap keretein belül szervezett Holcim Kupa elnevezésű kajak versenyen. Mindannyian tudtuk, hogy csupán hat hete hajóznak csemetéink, mégis elégedettek lehetünk az elért eredményünkkel ezen a jó hangulatú versenyen. Három versenyzőnk kapott bronzérmet jó eredményéért, Balla Tamás, Hacsa Adrienn és Király Patrik, természetesen minden indulónkra nagyon büszkék vagyunk, derekasan helytálltak.


[ 2008.06.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-