nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Kalandtúra a nyolcadikosoknak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kalandtúra a nyolcadikosoknak
Óvári Zsuzsanna kezdeményezésére a Lábatlani Polgárőrség tagjai kalandtúrát szerveztek a most elballagó nyolcadikosainak.

2009. május 20-án az Erdei tábor egy újabb állomásához értünk.


Óvári Zsuzsanna kezdeményezésére a Lábatlani Polgárőrség lelkes tagjai Bárdos Zoltán elnök vezetésével kalandtúrát szerveztek Zsuzsa néni most elballagó nyolcadikosainak.
A hosszú és alapos előkészítés után egy hadijátékokhoz hasonló nehéz pályát építettünk fel a terepen a résztvevő gyerekeknek. A jól megtervezett, erőt, ügyességet, leleményességet próbára tevő állomáshelyeken Bárdos Zoltán, Tóth Gábor, Schetl István, Bundzsák Tímea, Csémy Lajos, Geiger Richárd, Fürtös Csaba és Schetlné R. Erzsébet polgárőrök várták izgatottan a még izgatottabb és kíváncsi csapatokat. Csémy Lajos polgárőrtársunk saját terepjárójával készenlétben állva segítette a többiek munkáját.
A verseny előtt 8 órakor Gibuszné Mitták Katalin védőnő elsősegély-oktatást tartott a résztvevő diákoknak. Indulás 9 órakor volt a Petőfi iskolából. Hat állomáson mérték össze erejüket, ügyességüket és tudásukat a gyerekek. Volt itt kúszófolyosó, abroncsjárás, háton cipelés, gránátdobás, tájolás, mocsárjárás, aknamező és egyéb turpisságok.


Az eredményhirdetés szinte csak formális volt, mert itt mindenki győztesnek mondhatta magát, hiszen embert próbáló volt számukra ez a nap. A lényeg nem a győzelem, hanem a csapatszellem építése, erősítése volt.
Délben a verseny végeztével Gubodi Sándor által szponzorált gőzölgő gulyásleves várta az iskolába visszaérkező, fáradt diáksereget.
Köszönjük az iskola vezetésének, hogy lehetővé tették számunkra a közreműködést és részvételt egy ilyen nagyszerű napon. A jövőben is számíthatnak a polgárőrök munkájára.

Bárdos Zoltán elnök.


[ 2009.05.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-