nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Karácsonyi menetrend oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Karácsonyi menetrend
Az ünnepek és a téli szünet miatt másképp járnak a helyi, helyközi és távolsági buszok.

Az ünnepek és a téli szünet miatt másképp járnak majd a buszok
A téli tanítási szünet és az ünnepek alatt változik a Vértes Volán helyi, helyközi és távolsági járatainak menetrendje. Pénteken (december 19.) és szombaton (december 20.) még a munkanapi közlekedési rend lesz érvényben, a jövő hét elején (hétfő-kedd) azonban a tanszünetre érvényes hétköznapi menetrend szerint közlekednek majd a buszok. Szerdán (december 24.) aztán a szabadnapi, csütörtöktől vasárnapig (december 28.) pedig a munkaszüneti napi menetrend lesz érvényben.

Forrás: www.kekduna.hu/modules.php?name=News&new_topic=5


[ 2008.12.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-