nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Karácsonyváró oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Karácsonyváró
December 20-án, kellemes őszies időben, egy összetartó ... csapat 5. alkalommal invitálta Karácsonyváró vendégségbe a Rozália utca lakosait

KARÁCSONYVÁRÓ

December 20-án, kellemes őszies időben, egy összetartó és sokszor bizonyító csapat ötödik alkalommal invitálta Karácsonyváró vendégségbe Rozália utca lakosait, az ismerősöket és barátokat.
Lovászék kertjében kellemes zene, színes fények csalogatták az érkezőket. Bográcsban forró teával és forralt borral fogadták a vendégeket. A sörasztalok rogyásig megrakva süteménnyel, és az ilyenkor elmaradhatatlan lilahagymás zsíros kenyérrel.
A gyerekek legnagyobb örömére megérkezett a Mikulás is, akit azonnal körbevettek, leültettek. Természetesen volt zsákjában minden jó, minden gyerek kapott ajándékot, a Mikulás bácsi pedig viszonzásul hálás simogatást a gyerekektől.
Összeállt egy alkalmi énekkar is, harmonika kísérettel karácsonyi dalokat énekeltek.

Fiatalok és idősebbek, a kisebb nagyobb csoportokban beszélgető társaságok láthatóan élvezték az együttlétet. Jó volt látni a mosolygós arcokat, valóban ünnepi és ünnepváró volt a hangulat. A figyelmes házigazdáknak mindenkihez volt egy-egy kedves szava, ölelése.

Köszönet a Rozália utcai baráti társaságnak és a házigazdáknak a szíves vendéglátásért, a feledhetetlen emlékért.

Hálás köszönettel, egy vendég a sok közül


[ 2015.01.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-