nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Katasztrófavédelem oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Katasztrófavédelem
Az általános iskolások versenyét a lábatlani Arany Iskola csapata nyerte az Ifjúsági katasztrófavédelmi vetélkedőn Nyergesen

Katasztrófavédelmi ifjúsági vetélkedőt rendeztek Nyergesújfalun

Az Esztergom Székhelyű Polgári Védelmi kirendeltség nyergesújfalui irodája a hagyományokhoz híven szerdán (április 6.) tartotta a felmenő rendszerű ifjúsági katasztrófavédelmi vetélkedőt a nyergesi Ady Endre Művelődési Házban és környékén. A megmérettetésen 22 csapat vett részt. A versenyen a katasztrófavédelmi feladatok mellett helyet kapott a Zolteket, a nyergesújfalui tűzoltóságot, a mentőállomást, a művelődési házat és az esztergomi Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét bemutató állomás is.

Az általános iskolások versenyét a lábatlani Arany iskola csapata nyerte, második lett a tokodaltárói Gárdonyi együttese, harmadikként végzett a nyergesi Szalézi csoportja. A középiskolások kategóriájában az esztergomi Dobó nyert, második lett a nyergesújfalui Szalézi együttes, harmadik helyen pedig az esztergomi Géza fejedelem csapata végzett. A hat együttes részt vesz a május 5-i megyei döntőn Komáromban.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.04.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-