nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Katasztrófavédelmi gyakorlat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Katasztrófavédelmi gyakorlat
2009. március 25-én Árvízvédelmi gyakorlat zajlott le Táton. A gyakorlaton a Vízügyi Bizottság és a Katasztrófa Védelem vett részt.

Éves tervnek megfelelően árvízvédelmi gyakorlatot tartott a Megyei Védelmi Bizottság szerdán, 2009. (március 25-én reggel 8 és délután 4 óra között Táton az Únyi patak és a Duna torkolatánál.

A gyakorlaton a Vízügyi Bizottság, a Katasztrófa Védelem és társszerveik vesznek részt. Az akció végrehajtása a lakosságot nem érintette.

Fotó: Bárdos Zoltán, Hortai Tamás

KG


[ 2009.03.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-