nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Katasztrófavédelmi gyakorlat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Katasztrófavédelmi gyakorlat
Célja a Külső Védelmi Terv begyakorlása, az együttműködő szervezetek munkájának megismerése és a vészhelyzeti kommunikáció mélyítése

Katasztrófavédelmi gyakorlatot rendeznek Nyergesújfalun

Katasztrófavédelmi gyakorlatot szervez a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Esztergomi Polgári Védelmi Kirendeltsége jövő hét csütörtökön (október 15) délelőtt 9 órától Nyergesújfalun, a Munkás utca ipari vasúti vágányánál. Horváthné Hevesi Marianna alezredes, a Polgári Védelem kirendeltség-vezetője a Kék Dunának elmondta, hogy a gyakorlat célja a Külső Védelmi Terv begyakorlása, az együttműködő szervezetek munkájának megismerése és a vészhelyzeti kommunikáció mélyítése. Idén egy vasúti balesetet imitálnak, egy autóbusz ütközik a veszélyes anyagot szállító vagonnal.

A gyakorlatban részt vesznek a nyergesújfalui tűzoltók, a Zoltek Zrt. létesítményi tűzoltósága, a Katasztrófavédelem és az esztergomi Polgári Védelmi Kirendeltség, a Zoltek munkatársai, a nyergesi mentőszolgálat, a város Polgármesteri Hivatala, a rendőrség, a polgárőrség, a Máltai Szeretetszolgálat királyvárosi csoportja és a MÁV Zrt. munkatársai.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.10.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-