nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Katolikus egyház hirdetései oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Katolikus egyház hirdetései
A héten a megszokott rend szerint lesznek a Szentmisék. Pénteken Lábatlanon 1/2 7 órakor gyűjtjük az imaszándékokat

Hirdetések 2011. május 26-án, Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban

- A 'Tömegtájékoztatási világnapon' buzgón imádkozzunk, hogy e fontos eszközök a 'Jóhír' továbbítói legyenek.
- Urunk, Jézus örömmel látta a tegnapi hittanos délelőttön és a családi délutánon résztvevők jókedvét, a szervező testvérek szolgálatát, csakúgy, mint a fűnyírással, templomaink díszítésével, takarításával foglalatoskodó testvérek buzgalmát.
- A héten befejeztem az iskolai hitoktatást. Süttőn 31, míg Piszkén 38 gyermek járt év végéig hittanra. Többen elmaradtak. Értük is imádkozunk. Köszönetet mondok az iskolák vezetőinek és a tanároknak, akik segítették a missziót. Hálát a jövő vasárnapi Szentmiséken adunk. Ekkor emlékezünk meg azokról a hittanosokról, akik valamiben kitűntek a többiek közül.
- Külön imádkozzunk a kora ősszel első szentgyónáshoz és szentáldozáshoz járuló gyermekekért. Körültekintve a templomban – láthatjuk őket. Sajnos, a templomban láthatatlan gyermekeket nem tudom előkészíteni. Tegyük őket 'láthatóvá'.....
- A Szülőknek szánt levelemben tájékoztatást adtam a nyári táborozási lehetőségekről. Jelentkezési lapokat nálam lehet kapni. Fontos, hogy a Pécs melletti táborba a helyfoglalás okán jövő hét elején kell pontos létszámot mondani, ezért oda a jelentkezési határidő viszonylag rövid, azaz május 31, kedd este. Ha 10 fő jelentkezik, megyünk.
- Örülnék, ha a Pünkösd hétfői egyházmegyei majálisra közösen mehetnénk. Ha legalább 10 fő jön, megyek. Feliratkozni a hátul kitett lapra lehet. Nagyobb létszám esetén járművet szerzünk.
- Még keddig jöhetünk, hogy közösen dicsérjük Égi édesanyánkat.
- A héten a megszokott rend szerint lesznek a Szentmisék. Pénteken Lábatlanon 1/2 7 órakor gyűjtjük az imaszándékokat, az esti Szentmise előtt. Azt a Szentmisét a Nagy Szent Gergely Imaszövetség tagjaiért ajánlom fel. Vegyünk részt minél többen e jeles alkalmon. Aznap este 3/4 8-tól ifjúsági hittan lesz Piszkén.
Tájékozódhatunk még a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló, a képtár és a naptár lehetőségeken keresztül:
http://szentlipot.blogspot.com/, illetve

Plébániáink naptára: a http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot%40gmail.com&ctz=Europe/Budapest

címen érhető el.


[ 2011.05.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-